Soof tafellamp

Op zoek naar de ideale bureaulamp? Gloeilicht is de Nederlandse specialist in lampen en heeft de perfecte lamp voor u: de Soof tafellamp.

 

Waarom kiezen voor Soof tafellamp?

Thuiswerken en kortere dagen kunnen een lastige combinatie zijn. Daarom hebben wij nu tafellamp Soof in ons assortiment. Deze lamp is ideaal voor op uw bureau. Leg uw (draadloos oplaadbare) telefoon boven in het schaaltje en uw telefoon wordt automatisch opgeladen. Door de extra USB aansluiting kunt u hier ook een oplaadsnoer voor een telefoon of een andere oplader in pluggen. Door meerdere oplaadpunten te voorzien, zorgt u ervoor dat er minder snoeren op uw bureau, tafel of nachtkastje zijn. Dit geeft een rustiger beeld en zorgt voor verbeterde concentratie.

De Soof tafellamp is dimbaar, waardoor u er altijd voor kunt zorgen dat er genoeg licht is. Als het donker is buiten en u bent aan het werk, dan zult u behoefte hebben aan meer licht. Wilt u in de avond juist ontspannen, dan dimt u de lamp tot de gewenste lichtstand. De tafellamp is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. De kleuren wit, zwart en zilver. Deze kleuren en het model passen in elk interieur. Van klassiek tot modern en van functioneel tot Scandinavisch. Vooral in een industrieel interieur zien we de Soof tafellamp terugkomen. 


Soof tafellamp


Over Gloeilicht

Gloeilicht is dé Nederlandse specialist in lampen, lichtbronnen en verlichtingsarmaturen. Ons assortiment bestaat uit verschillende stijlen: klassiek, functioneel, industrieel en modern. Zo vindt u altijd een product wat bij u past. Wanneer u bij ons bestelt, leveren we u kwaliteit en service. We zijn de enige verlichtingsleverancier met een snelle verzendservice, omdat we al onze producten op voorraad hebben.

Heeft u meer vragen over tafellamp Soof? Dan kunt u onze klantenservice altijd bereiken via de chat, telefoon en ons e-mailadres.