Badkamerlamp

Een goede badkamerlamp is belangrijk omdat ze sfeervol en praktisch moet zijn. Daarom wordt er vaak gekozen voor een plafonnière. Dat is een ronde, platte lamp voor aan het plafond. Vaak wordt er een lichtbron met helder licht in een plafonnière gedaan zodat de badkamer goed verlicht wordt. Wilt u liever wat meer sfeerlicht? Kies dan voor een lichtbron met warm licht (2700k of 3000k).

Plafonnières badkamerlamp

Gloeilicht biedt diverse plafonnières aan in verschillende formaten. Afhankelijk van de grootte van de ruimte kunt u kiezen voor een grote ronde plafonnière of een wat kleinere. Wanneer u een wat kleinere badkamerlamp zoekt zijn onze Vintage Straight lampen ook heel geschikt.

Spots

Is een plafonnière als badkamerlamp niet wat u zoekt? Gloeilicht heeft ook een ruim assortiment met spots in verschillende kleuren, afmetingen en vormen. Zo kunt u kiezen voor een badkamerlamp met enkele spot of juist met meerdere spots. Zelfs wanneer u op zoekt bent naar een retro/vintage badkamerlamp kunnen we aan uw vraag voldoen! Onze Vetro plafondlampen zijn volledig in die stijl. Een aantal van onze spots kunt u dankzij buigzame armen het licht eenvoudig richten naar een plek die u wilt.

Lampen voor andere vertrekken

Bent u naast een badkamerlamp ook op zoek naar een lamp voor een ander vertrek, zoals bijvoorbeeld de woonkamer, keuken of slaapkamer? Ook dan slaagt u bij Gloeilicht. We hebben een breed assortiment met hanglampen van de beste kwaliteit. Hiernaast bieden we wandlampen, tafellampen en vloerlampen aan. U maakt uw lamp helemaal compleet met de juiste lichtbron.

Over Gloeilicht

Gloeilicht is dé Nederlandse specialist in lampen, lichtbronnen en verlichtingsarmaturen. Ons assortiment bestaat uit verschillende stijlen: klassiek, functioneel, industrieel en modern. Zo vindt u altijd een product wat bij u past. Wanneer u bij ons bestelt, leveren we u kwaliteit en service. We zijn de enige verlichtingsleverancier met een snelle verzendservice omdat we al onze producten op voorraad hebben.