Binnenverlichting


Gloeilicht heeft verschillende collecties met binnenverlichting. Sommige collecties zijn klein. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Adam & Eva collectie, die bestaat uit twee houten poppetjes. Andere collecties zijn wat groter en bestaan uit verschillende tafellampen. Daarnaast hebben wij collecties die bestaan uit hang-, vloer- en tafellampen. Als u bij ‘gerelateerde producten’ kijkt bij een product, ziet u daar of er meer lampen bij deze lamp passen.

 

Fire Hose

Een grappige collectie binnenverlichting is de Fire Hose. Deze industriële, vintage lampen zijn erg opvallend door hun unieke style. De buis en gave rode brandkraan zijn gemaakt van metaal en dus perfect voor een stoere woonstijl. De lampen zijn verkrijgbaar in brons, bruin/koper en zwart/zilver. Deze laatste is er ook als wandlamp.

Trevi

Een voorbeeld van stoer landelijk binnenverlichting is de Trevi collectie. De collectie heeft een uniek design, waardoor hij erg opvalt in het interieur. De imperfecte piramide lampen met zichtbare verlichting past bij elk interieur, door het klassieke zwarte uiterlijk. De Trevi collectie bestaat uit een vloerlamp, tafellamp en een hanglamp. De hanglampen zijn verkrijgbaar per één, twee of drie lampen.


 

Concrete

De binnenverlichting collectie Concrete bestaat uit twee soorten: Bow en Straight. Zoals de namen al zeggen: Straight staat rechtop en Bow heeft een boog. De concrete vloerlamp en tafellamp zijn strak en modern, maar ook tijdloos. Door de marmeren voet met betonlook krijgen de lampen een stoer uiterlijk, maar door de slanke, metalen stang ook heel elegant. Doordat deze collectie van alle markten thuis is, past deze binnenverlichting in elk interieur. De lampen zijn in het zwart en wit verkrijgbaar. Een mengeling van de twee is erg passend, omdat het basiskleuren zijn.


Contact Gloeilicht

Gloeilicht is de Nederlandse specialist als het gaat om binnenverlichting en buitenverlichting. Met een groot assortiment aan originele lampen is er voor iedereen wat wils. We hebben standaard binnenverlichting, maar ook veel creatieve verlichting die niet in een doorsnee interieur voorkomen. In ons magazijn hebben wij altijd een voorraad lampen liggen. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op.