Buitenverlichting


In de zomer, maar ook in de winter natuurlijk, vinden we het vaak fijn om ’s avonds ook buiten te zitten. Aangezien het niet zo handig is om in het donker te zitten, bieden wij u ook een aantal buitenverlichting aan.

 

Trio Tafellamp

De Trio Tafellamp collectie bestaat uit veel verschillende designs die geschikt zijn als buitenverlichting. Deze gaan van een cilinder met bruin of zwart leren hengsel, een potloodpunt met bruin of zwart leren hengsel. Deze lampen in de collectie beschikken over verschillende lichtstanden en kleuren. Op deze manier kunt u zelf de juiste sfeer bepalen. Daarnaast een echte nagebootste tafellamp, deze beschikt over een schakelaar met twee lichtstanden. Alleen tafellamp Bahamas heeft één lichtstand. Deze bol is gezellige decoratie in de tuin. Verder zijn al deze Trio lampen draadloos, waardoor ze ideaal zijn als buitenverlichting. Door een USB-aansluiting met oplaadfunctie kunt u ze steeds opladen en weer buiten, waar mogelijk geen stopcontacten zijn, op de tafel te zetten. Ook op de camping is deze buitenverlichting een makkelijke én stijlvolle aanrader.

 

Spots in veranda of overkapping

Steeds meer huizen hebben een veranda of aangebouwde overkapping. Een mooie hanglamp is hier misschien niet het beste idee, maar onze spots werken altijd optimaal. Niet alleen als buitenverlichting, maar ook voor de sfeer. Al helemaal onze dimbare spots zijn hier een aanrader! Deze inbouwspot van Berla is zwart en past naadloos in een moderne veranda of overkapping. Spots zijn handig om als buitenverlichting te gebruiken, aangezien ze vastzitten en dus niet kunnen om- of wegwaaien.

 

Lampen met bewegingssensor

Naast lampen hebben wij ook verlichting voor buiten. Zo hebben wij Osram LED Lamp, deze heeft een 360 graden bewegingssensor. Zo weet u dus precies wanneer er iemand naar de deur komt en weet u zelf ook de weg naar de deur als het al donker is. Ook voor binnenverlichting kunt u bij Gloeilicht terecht.

 

Gloeilicht

Gloeilicht is de Nederlandse specialist in mooie verlichting voor thuis en professioneel. Wij leveren buitenverlichting direct en snel, vanuit ons eigen magazijn in Gorinchem (midden Nederland) een unieke collectie armaturen en lampen voor het verlichten van elke ruimte. Verlicht van woonkamer & slaapkamer tot eetkamer. En natuurlijk bieden wij ook alle lichtbronnen voor elke fitting. Van sfeervolle gloeilamp & kooldraadlamp tot energiezuinige LED lampen. Mooi licht makkelijk en direct geregeld. Meer weten of vragen over verlichting en lampen, neem contact op met onze lichtadviseurs en -experts.