Catania hanglamp

Bent u opzoek naar een Catania hanglamp? Bij Gloeilicht bieden wij u drie soorten Catania hanglampen aan. De Catania hanglampen hebben een erg uniek design en zijn handgemaakt. Verder komen deze hanglampen van Nederlandse bodem en vallen ze onder Ztahl by Dijkos


Catania hanglamp bij Gloeilicht

Bij Gloeilicht bieden wij u, zoals eerder beschreven, drie soorten van de Catania hanglamp aan, namelijk de Catania hanglamp Staal, de Catania hanglamp Wit en de Catania hanglamp Zwart. Deze hanglampen hebben een ovalen vorm en zijn een echt pronkstuk boven bijvoorbeeld de eetkamertafel. De Catania hanglamp heeft drie lichtpunten voor een 3 x E27 lichtbron en is direct aan te sluiten op het normale stroomnet. Als laatste is de Catania hanglamp 140 centimeter lang, 50 centimeter breed en ongeveer 50 centimeter hoog en kunt u naast de Catania hanglamp ook heel voordelig uw lichtbronnenpakket en dimmer meebestellen.  

  

Andere soorten lampen voor andere kamers

Wilt u naast de Catania hanglamp ook een andere soort lamp kopen? Ook dan is Gloeilicht voor u de beste keuze. Zo bieden wij u een ruim assortiment spots aan van modern tot design. Hiernaast bieden wij u ook een aantal unieke tafellampen aan in veel verschillende soorten stijlvolle designs. Zo kunt u bij Gloeilicht voor iedere situatie de perfecte lichtbron vinden. 

 

Neem contact met ons op

Gloeilicht is specialist is het aanbieden van lampen, lichtbronnen en verlichtingsarmaturen. Het assortiment dat wij aanbieden bestaat uit de verschillende stijlen klassiek, functioneel, industrieel en modern. Bestelt u op werkdagen voor 16:00 uur? Dan krijgt u uw bestelling de volgende dag nog thuisbezorgd. Wij bezorgen uw bestelling gratis vanaf 30 euro. Bij ieder product dat u op onze website staat, kunt u meer informatie vinden. Komt u er toch niet uit of heeft u een andere vraag of opmerking? U kunt altijd contact met ons opnemen via de chat, e-mail (info@gloeilicht.nl) of telefoon (0183-632102).