Design lampen

U heeft een prachtige ingerichte woonkamer, maar u bent nog op zoek naar de juiste verlichting. Dan bent u bij Gloeilicht aan het juiste adres! Wij verkopen sfeervolle design verlichting waarmee u van iedere woonkamer een paleisje maakt.

Kies zelf uw sfeerverlichting

Onze collectie stellen we samen met de grootste zorgvuldigheid. In onze webwinkel vindt u dan ook enkel lampen van hoogwaardige kwaliteit. Iedere lamp is uniek door zijn vorm of materiaal. Met een bijpassende lichtbron maakt u het plaatje compleet. Kies hierbij bijvoorbeeld voor een energiezuinige LED lamp of een nostalgische kooldraadlamp. Uniek is onze collectie (XXL) LED lampen met bijzondere designs en sfeervolle uitstraling qua licht.

Design lampen

Bent u op zoek naar een bijzondere design lamp?  Onze Potenza design hanglampen zijn geschikt voor boven de eettafel maar kunnen ook als kamerlamp dienen. Deze is beschikbaar in drie varianten: wit met chroom, zwart met chroom en zwart met koper. Bij de meeste hanglampen is de pendel verstelbaar, waardoor u zelf de lengte van uw hanglamp kunt bepalen. Bent u op zoek naar een unieke design tafellamp? Met onze Benn design lamp brengt u een wat robuustere uitstraling in uw interieur.  Onze kleinere Base designtafellamp (leverbaar in goud en zilver) heeft een vintage touch wat prachtige staat bij klassieke interieurs. Is dit niet wat u zoekt? We hebben nog veel meer design lampen in onze collectie. Ook is het mogelijk om een Dijkos lamp op maat te laten maken. Zo krijgt u verlichting die helemaal bij uw woonstijl past!

Neem contact met ons op

Hebt u vragen over een product? U kunt veel informatie vinden bij de omschrijving en de specificaties onder het product. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte design lamp. Neem hiervoor contact met ons op via de chat, mail (info@gloeilicht.nl) of telefoon (0183-632102).