Design verlichting

Wilt u design verlichting in uw woning? Gloeilicht is de Nederlandse specialist op het gebied van verlichting. Wij helpen u dus graag bij uw vragen en geven passend advies.


Lampen zijn vaak de eyecatcher in een interieur. Uw lampen bepalen vaak de sfeer van een ruimte, daarom is het geen verrassing dat u uw verlichting met zorg kiest. Daarnaast zijn ze essentieel: zonder lampen zit u in het donker. 

Uw nieuwe design verlichting vindt u op onze website. Wij beschikken over verschillende unieke collecties, zoals de Fire of Concrete. Deze collecties bestaan uit vloerlampen, hanglampen en tafellampen. Regelmatig ook een wandlamp. Doordat alle lampen met elkaar matchen, komt uw interieur er strak uit te zien. De lampen die u kiest kunnen aansluiten bij de stijl van uw interieur, maar als u een echte eyecatcher wilt, dan kunt u kiezen voor een totaal andere stijl. Bijvoorbeeld door retrolampen te plaatsen in een modern interieur. 

Tijdloos

De design verlichting die in de webshop te vinden is, is zowel modieus als tijdloos. Het zijn lampen die een unieke vorm of kleur hebben, waardoor ze niet ouderwets worden. Onze design verlichting komt deels voort uit ons eigen merk, maar wij verkopen ook andere merken met unieke verlichting. Deze designs gaan jarenlang mee, waardoor het de investering waard maakt. Naast een strak design, verkopen wij enkel de beste armaturen. Kwaliteit en houdbaarheid staan hoog in onze kernwaarden. 


Design verlichting Gorinchem

Ons magazijn met design verlichting bevindt zich in Gorinchem. Doordat wij alles al op voorraad hebben, kunnen wij de verlichting gelijk naar u toe sturen. Hierdoor heeft u geen lange wachttijd. 

Gloeilicht is de Nederlandse specialist in mooie verlichting voor thuis en professioneel. Wij leveren direct en snel, vanuit ons eigen magazijn in Gorinchem (midden Nederland) een unieke collectie armaturen en lampen voor het verlichten van elke ruimte. Verlicht van woonkamer & werkkamer tot restaurant & kantoor. En natuurlijk bieden wij ook alle lichtbronnen voor elke fitting. Van sfeervolle gloeilamp & kooldraadlamp tot energiezuinige LED lampen. Mooi licht makkelijk en direct geregeld. Meer weten of vragen over verlichting en lampen, neem contact op met onze lichtadviseurs en -experts.