Dressoir lamp

Bent u op zoek naar een passende dressoir lamp? Gloeilicht heeft alle soorten verlichting in huis.


Een dressoir lamp is een fijne toevoeging aan een tafel of bureau. Vaak wordt deze lamp als sfeerlicht gebruikt, waardoor felle verlichting niet de primaire functie is. Daarom heeft de dressoir lamp vaak een zichtbaar kooldraad of een gouden kleur. Bij deze lamp is het design dus belangrijker. Bij Gloeilicht vindt u verschillende lampen, waardoor u iets vindt.


Adam en Eva

Onze klassieker bestaat uit twee lampen: Adam en Eva. De twee houten poppen met een gouden hoofd komen al op verschillende tafels voor. De twee zijn houtgekleurd of gemaakt van grijs hout. Daarnaast zijn er verschillende formaten mogelijk.


Base 

Bent u op zoek naar een meer retro-uitstraling? Onze Base dressoir lamp is te krijgen in het goud, zilver en chroom. Naast deze kleur heeft ze een simpel design, waardoor de lamp in verschillende interieurs past. 

Cube

Een tijdloze, maar moderne lamp is de Cube. Vierkant, uniek en compact. De Cube tafellamp is perfect om een donkere plank te verlichten in jouw woonkamer, maar natuurlijk staat hij ook erg leuk in de hal, slaapkamer of bedrijfsruimte. Een ideale dressoir lamp dus. Het gebruik van zowel beton als hout zorgt ervoor dat de Cube een blikvanger is. Kies een opvallende lichtbron zoals een Led Kooldraad of Led Filament. 


Granny

De ETH Granny tafellamp beschikt over het klassieke design van de ouderwetse tafellamp die je bij jouw oma tegenkomt, maar dan in een modern jasje. De dressoir lamp is door haar afmetingen compact en een prettige aanvulling in de gewenste ruimte. Kortom de Granny lamp is een echte sfeermaker. 


Gloeilicht

Gloeilicht is dé Nederlandse leverancier op het gebied van alle soorten lampen en verlichting. Wij bieden veel verschillende soorten dressoir lampen aan, zodat er voor iedereen iets te vinden is. Onze design lampen zijn tijdloos, waardoor ze in elk interieur passen! Daarnaast zijn er verschillende collecties. Wilt u meer weten over de soorten lampen in ons assortiment? Neem dan contact met ons op.