Dubbele hanglamp

Bent u op zoek naar een dubbele hanglamp? Gloeilicht is de Nederlandse specialist in verlichting en helpt u graag aan de perfecte design verlichting voor uw interieur. 


Gloeilicht heeft hanglampen met een dubbele verlichting, maar ook enkele hanglampen waar twee hanglampen naast elkaar geschikt zijn. 

Calvello

Deze schitterende plafondlamp van ETH is een greep uit de Calvello serie. De Calvello is een tijdloze plafondlamp bestaand uit twee bollen van helder glas met een plafond kap van geborsteld staal. Deze dubbele hanglamp kan in veel verschillende interieurstijlen worden toegepast. Combineer deze plafondlamp met de verschillende hanglampen uit de Calvello serie. 


ETH Hanglamp Benn

De ETH Hanglamp Benn heeft twee lampen van zwartrook glas naast elkaar hangen. Het is een eenvoudige, tijdloze lamp die chique en modern oogt. Hierdoor past hij al snel in elk interieur. De lampen zijn met elkaar verbonden middels een zwart metalen frame. Ook deze hanglamp is onderdeel van een collectie. Door de dubbele hanglamp te combineren met de bijpassende tafellamp en vloerlamp zal uw interieur er samengesteld uitzien. 


Dubbele hanglamp eettafel

Naast hanglampen die met elkaar verbonden zijn, heeft een dubbele hanglamp nog een betekenis. Vaak zijn dit twee identieke lampen die naast elkaar hangen boven de eettafel. Een dubbele hanglamp Factory is hier een voorbeeld van. Deze lampen zijn al terug te vinden in verschillende woonbladen. De Factory lampen zijn simpel, waardoor ze tijdloos lijken. Hetzelfde geldt voor de glazen ETH Hanglamp fame en de hanglamp Felt.


Wilt u meer weten over dubbele hanglampen? Neemt u contact op met Gloelicht.