Eetkamer lamp


In de eetkamer zijn verschillende lampen nodig. Denk aan een lamp boven de tafel, misschien lampen voor op de tafel en sfeerlichten voor in de vensterbank. De eetkamer is de plek van ontmoeting en gezelligheid, dus de lampen moeten daar ook bij passen.

 

Hanglamp eetkamer industrieel

Voorbeeld van een industriële hanglamp voor in de eetkamer zijn de Barletta en Molfetta hanglamp. Deze hanglampen zijn een trendy, industrieel design. Door de open draadkoepel past elke lamp in elk gewenst interieur. Bij deze eetkamer hanglampen raden wij een dimbare gloeilamp aan. Aangezien u de gloeilamp ziet zitten, moet deze mooi zijn, maar ook mooi licht verspreiden. Fel licht zal niet toedoen aan de sfeer van de eetkamer, dus een dimbare gloeilamp of een goudgekleurde is hier de mooiste optie.

 

Hanglamp eetkamer persoonlijk

Wilt u graag een knusse, persoonlijke sfeer aan tafel? Een plek die écht past bij uw familie? Dan raden wij Hanglamp Mezzo Krijtverf aan. Deze hanglamp heeft veel voordelen in uw eetkamer. Ten eerste is het een stijlvolle en opvallende lamp, dit alleen al is een pure blikvanger. De binnen- en buitenkant zijn mooi afgewerkt. De binnenkant is zilver of goud en aan de buitenkant zit zwart krijtverf. Hier kunt u dus met een krijtje op schrijven! Op deze manier maakt u de lamp persoonlijk voor uw familie of gasten. Schrijf het avondeten erop of heet de gasten welkom met een persoonlijke boodschap.

 

Tafellamp eetkamer

Wij hebben een aantal verschillende tafellampen. Een grote favoriet is het stelletje: de Adam en Eva collectie. Dit zijn twee houten poppen met een lamp als gezichtje. Het koppeltje wordt overal gevonden, op kantoor, maar ook in de eetkamer of slaapkamer. Daarnaast hebben we meer vintage en industrial looks. Denk aan de collectie met een betonblok aan de onderkant. Met matchende vloerlampen!

 

Contact

Wilt u meer weten over uw toekomstige sfeervolle eetkamer lamp? Neem dan contact op met Gloeilicht, de Nederlandse specialist in mooie verlichting. Onze lichtexperts geven u graag advies via de telefoon en mail. Wij leveren direct vanuit ons eigen magazijn, dus vandaag of morgen staat uw eetkamer lamp al op de stoep.