Garantie en retourneren

Wanneer u bij Gloeilicht bestelt, bent u verzekerd van een goed artikel. Al onze artikelen worden zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit. Is uw bestelling niet naar wens of heeft u zich bedacht? Neem dan contact op voor de retourprocedure. De bestelling kan eenvoudig geretourneerd worden.

Retour:

Producten retourneren
Is het verkeerde artikel geleverd, heeft u een verkeerd artikel besteld of voldoet uw bestelling niet aan uw verwachting? U kunt het artikel kosteloos binnen 14 dagen retour zenden (met ongeopende verpakking). Het retourlabel ontvangt u op aanvraag.

Producten kapot of beschadigd geleverd
Controleer bij ontvangst uw bestelling. Is een artikel defect/beschadigd geleverd? Maakt dan een foto van het artikel en stuur deze naar: info@gloeilicht.nl. Binnen een werkdag nemen we contact met u op.

Afhandeling van retouren
Een ontvangen retour wordt binnen 3 werkdagen verwerkt. U ontvangt binnen vijf werkdagen uw geld terug.


Garantie:

Product garantie
Gloeilicht levert artikelen van derden en daarom volgen wij de productgarantie die fabrikanten afgeven. Dat verschilt per artikel en informatie hierover kunt u vinden bij de specificaties van ieder artikel. De garantieperiode van het gekochte artikel gaat in op de datum van facturatie. Bewaar uw factuur daarom altijd goed. Wenst u gebruik te maken van uw garantie? Stuur dan een e-mail naar info@gloeilicht.nl

Product gebruik
Indien een artikel tijdens gebruik onder normale omstandigheden defect gaat, dan kunt u contact met ons opnemen. Stuur een foto van het artikel naar info@gloeilicht.nl en wij nemen binnen een werkdag contact met u op. Onder normale omstandigheden verstaan we:

    • U dient het artikel te gebruiken zoals geadviseerd wordt op onze website, het doosje en de handleiding van de

        fabrikant. Bij twijfel, bel ons.

    • Voor LED artikelen dient de omgevingstemperatuur tussen de -20⁰C en +30⁰C graden Celsius te zijn.

    • Voor LED TL buizen en alle overige buizen dient de omgevingstemperatuur tussen de -30⁰C en +45⁰C graden Celsius

        te zijn.

    • De luchtvochtigheid dient lager te zijn dan 80%.

    • Er dient 10mm ruimte te zijn rondom de lamp/het armatuur.

    • Het artikel mag maximaal 50.000 keer aan en uitgeschakeld worden.

    • Het voltage mag niet meer dan 10% afwijken van 230V.