Garantie en retourneren

Wanneer u bij ons bestelt, bent u verzekerd van een goed product. Al onze producten worden zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit. Heeft u een verkeerd product gekregen of is uw product kapot of beschadigd? Dan kunt u uw bestelling eenvoudig retourneren.

Retour:

Producten retourneren
Is het verkeerde product geleverd, heeft u een verkeerd product besteld of voldoet uw bestelling niet aan uw verwachting? U kunt het product binnen 14 dagen retour zenden (met ongeopende verpakking) naar ons retouradres:

Galvaniweg 6
4207 HM Gorinchem
Nederland

Producten kapot of beschadigd geleverd
Controleer bij ontvangst de levering. Is een product kapot geleverd? Maakt dan een foto van het kapotte product en stuur deze naar: info@gloeilicht.nl. Binnen een werkdag nemen we contact met u op.

Afhandeling van retouren
Een ontvangen retour wordt binnen 3 werkdagen verwerkt. U ontvangt binnen vijf werkdagen uw geld terug.


Garantie:

Productgarantie
Gloeilicht levert producten van derden en daarom volgen wij de productgarantie die fabrikanten afgeven. Dat verschilt per product en informatie hierover kunt u vinden bij de specificaties van ieder product. De garantieperiode van het gekochte product gaat in op de datum van facturatie. Bewaar uw factuur daarom altijd goed. Wenst u gebruik te maken van uw garantie? Stuur dan een mail naar garantie@gloeilicht.nl

Productgebruik
Indien een product tijdens gebruik onder normale omstandigheden kapot gaat, dan kunt u contact met ons opnemen. Stuur een foto van het product op naar info@gloeilicht.nl en wij nemen binnen een werkdag contact met u op. Onder normale omstandigheden verstaan we:

    • U dient het product te gebruiken zoals geadviseerd wordt op onze website, het doosje en de handleiding van de fabrikant. Bij         
        twijfel, bel ons.

    • Voor LED producten dient de omgevingstemperatuur tussen de -20⁰C en +30⁰C graden Celsius te zijn.

    • Voor LED TL buizen en alle overige buizen dient de omgevingstemperatuur tussen de -30⁰C en +45⁰C graden Celsius te zijn.

    • De luchtvochtigheid dient lager te zijn dan 80%.

    • Er dient 10mm ruimte te zijn rondom de lamp/het armatuur.

    • Het product mag maximaal 50.000 keer aan en uitgeschakeld worden.

    • Het voltage mag niet meer dan 10% afwijken van 230V.