Halogeenlamp

Een halogeenlamp brengt sfeer en licht het gewenste object uit. Zo kunt u de halogeenlamp dimmen en heeft de halogeenlamp een hoge kleurweergave en kleurechtheid. De kleurechtheid van een lamp kunt u aflezen van het eerste cijfer van de lampencode. Bij een acht is de kleurechtheid goed, bij een negen is deze zeer goed. Bij ieder product kunt u hier meer informatie over vinden. Verder is de halogeenlamp een stuk duurzamer dan de gloeilamp.

 

Halogeenlamp bij Gloeilicht

Bij Gloeilicht bieden wij meer dan 100 halogeenlampen aan, van de merken Philips en Osram. Per halogeenlamp verschilt het licht, waardoor u bijvoorbeeld kunt kiezen voor een warm of juist een helder licht. Met warm licht kunt u sfeer in bijvoorbeeld een woonkamer brengen en met helder licht kunt u bijvoorbeeld een bureau zeer goed optimaal verlichten. Als laatste is de halogeenlamp ook erg functioneel, doordat het licht dimbaar is.

 

Meer lampen kopen

Gloeilicht biedt naast de halogeenlamp nog vele andere lampen aan. Hierbij kunt u denken aan schilderijlampen, die bijvoorbeeld uw kunstwerk perfect naar voren laten komen, ook als het donker is. Hiernaast biedt Gloeilicht ook de energiezuinige LED-lamp aan, waarmee u de energiekosten tot wel 90% kunt verlagen. Zo heeft Gloeilicht voor iedereen de perfecte lamp. 

 

Over Gloeilicht

Gloeilicht is specialist in lampen, lichtbronnen en verlichtingsarmaturen. Door ons grote assortiment kunt u altijd wel het product vinden dat bij u past. Wanneer u bij ons een product op werkdagen voor 16:00 uur bestelt, krijgt u deze de volgende dag nog thuisbezorgd. Wij bezorgen uw bestelling gratis vanaf 30 euro.

 

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen ver een product? Bij elk product kunt u meer informatie vinden. Komt u er toch niet uit? U kunt altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@gloeilicht.nl) of telefoon (0183-632102), zodat wij u zo spoedig mogelijk kunnen helpen.