Industriële lamp

Industriële lampen zijn helemaal van nu en staan prachtig bij vrijwel ieder interieur. Ze worden gekenmerkt door zijn klassieke vormen en vaak robuuste uitstraling. Met een industriële lamp geeft u een stoer tintje aan uw interieur.

De industriële lamp

Zijn populariteit heeft de industriële lamp niet alleen te danken aan haar prachtige uitstraling, ook in veel woontijdschriften zien we deze lamp terug. Vaak wordt de lamp gecombineerd met robuuste houten meubels of juist met een zacht wit interieur.

Verschillende industriële lampen

Gloeilicht heeft een breed assortiment aan industriële lampen. Zo hebben we prachtige hang-, wand-, tafel-, en vloerlampen in deze stijl. Ook hebben we een unieke ‘fire hose’ collectie. De ontwerpen hiervoor zijn gebaseerd op een ouderwetse brandweerwagen. Dit ziet u terug in het design met een rode knop en industriële uitstraling. Creëer een echt eyecatcher in uw interieur met deze speciale lamp(en).

Voor welke lichtbron gaat u?

Maak uw industriële lampen compleet met een bijpassende lichtbron. Hiervoor is het belangrijk om eerst de functie van uw lamp te bepalen. Dient de lamp als leeslamp of moet ze juist veel sfeer creëren? Wanneer u een energiezuinige oplossing wilt, raden we een LED lamp aan. Deze lamp gaat jaren mee en verlaagt de energiekosten tot wel 90%. Wilt u juist veel sfeerlicht? Dan is een gloeilamp of een kooldraadlamp heel geschikt. De kooldraadlamp staat bekend om haar unieke design en nostalgische uitstraling. Voor meer informatie verwijzen we u naar de informatie onderaan iedere productpagina.

Neem contact met ons op

Hebt u vragen over een product? U kunt veel informatie vinden bij de omschrijving en de specificaties onder het product. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte industriële lamp. Neem hiervoor contact met ons op via de chat, mail (info@gloeilicht.nl) of telefoon (0183-632102).