Keuken verlichting


Keuken verlichting door Gloeilicht

Gloeilicht is de Nederlandse specialist in unieke verlichting. Onze lampen hebben veel variatie. Onze stijlen variëren tussen modern en klassiek, retro en vintage. Voor elk interieur is een bijpassende lamp te vinden.

 

Keuken spots

Net als in de badkamer zijn spots in de keuken erg handig. Vooral als ze in het aanrecht worden geplaatst. Dit zorgt ervoor dat er altijd voldoende licht is in de keuken.

 

Keuken verlichting

Naast spots zijn er meer lampen nodig in de keuken. Denk aan een plafondlamp. Dit kan een simpele plafonnière zijn, maar ook een mooie hanglamp. Zeker als de eettafel ook in de keuken staat.


Hanglampen

Voorbeelden van een industriële hanglamp voor in de eetkamer zijn de Barletta en Molfetta hanglamp. Deze hanglampen zijn een trendy, industrieel design. Door de open draadkoepel past elke lamp in elk gewenst interieur. Bij deze eetkamer hanglampen raden wij een dimbare gloeilamp aan.

Wilt u graag een knusse, persoonlijke sfeer aan tafel? Een plek die écht past bij uw familie? Dan raden wij Hanglamp Mezzo Krijtverf aan. De lamp alleen al is een pure blikvanger. De binnen- en buitenkant zijn mooi afgewerkt. Aan de buitenkant zit zwart krijtverf. Hier kunt u dus met een krijtje op schrijven! Op deze manier maakt u de lamp persoonlijk voor uw familie of gasten. Schrijf het avondeten erop of heet de gasten welkom met een persoonlijke boodschap.


Tafellampen

Wij hebben een aantal verschillende tafellampen. Een grote favoriet is het stelletje: de Adam en Eva collectie. Dit zijn twee houten poppen met een lamp als gezichtje. Daarnaast hebben we meer vintage en industrial looks. Denk aan de collectie met een betonblok aan de onderkant. Met matchende vloerlampen!


Contact

Wilt u meer weten over uw toekomstige sfeervolle eetkamer lamp? Neem dan contact op met Gloeilicht, de Nederlandse specialist in mooie verlichting. Onze lichtexperts geven u graag advies via de telefoon en mail. Wij leveren direct vanuit ons eigen magazijn, dus vandaag of morgen staat uw eetkamer lamp al op de stoep.