Keukenlamp


Bent u op zoek naar een passende lamp in de keuken? Een die niet in de weg hangt, maar wel zorgt voor de juiste sfeer? Bij Gloeilicht bent u aan het juiste adres. Wij hebben een unieke collectie lampen die allemaal in bijna elk interieur passen. Een lamp als eyecatcher en manier om de juiste sfeer te krijgen. Een keukenlamp is daarbij een leuk onderzoek, omdat letterlijk elke keuken anders in elkaar zit. Sommige keukens zijn klein, terwijl andere groot en open zijn. Bij beide keukens hoort een andere lamp. Vandaar dat we nu verschillende lampen zullen benoemen, waarbij u zelf het beste weet welke het beste bij uw persoonlijke smaak en het interieur van het huis/keuken past.

 

Factory Hanglamp Ivoor

Een simpele, maar originele lamp zijn de Factory Hanglampen. Deze vintage modellen zien er basic uit, doordat het een simpel design is in een neutrale kleur. Door de stevige metalen ketting krijgt het wel een stoer uiterlijk. Ze passen dus eigenlijk in elk interieur. Meestal is een kookeiland ook een neutrale kleur en is de kans groot dat er een matchende Factory lamp boven kan hangen.

 

MezzoTondo Plafondlamp

De MezzoTondo lampen zitten aan het plafond vast en zullen dus nooit in de weg hangen als keukenlamp. Door hun gekleurde binnenkant zorgen ze voor een sfeervolle verlichting. Vooral een Ledlamp met zichtbaar kooldraad is leuk, omdat u van onderaf de lamp in kijkt en geen sfeerloze gloeilamp zal zien.


Hanglamp Mezzo krijt

Naast de plafondlampen hebben we bijna dezelfde hanglampen. Het grote verschil: op de hanglamp Mezzo is het mogelijk te krijten. Bij lampen is dit erg uniek en als keukenlamp geeft het een persoonlijk tintje, omdat u het diner van die avond erop kan schrijven.


Walnut rings

Een échte unieke eyecatcher als keukenlamp? Wij hebben vier soorten Walnut hanglampen in ons assortiment, die er echt uitspringen. Een daarvan is de plafondlamp met vier ringen. Daarnaast hebben we nog drie hanglampen, met 4, 5 of zelfs 7 ringen. Deze zijn uniek als keukenlamp.

 

Gloeilicht keukenlampen

Naast plafond- en hanglampen voor in de keuken hebben wij ook verschillende wandlampen, tafellampen en vloerlampen in ons unieke assortiment. Wij leveren vanuit ons eigen magazijn in het midden van Nederland, waardoor de lampen snel in huis zijn. Onze collectie bestaat alleen maar uit unieke exemplaren, waardoor iedereen een passende keukenlamp kan vinden. Naast keukenlampen hebben wij ook lampen voor in de eetkamer, slaapkamer, kinderkamer, woonkamer en de tuin.