Kinderkamer lamp

De juist lampen in de kinderkamer zijn erg belangrijk. Ze creëren sfeer, het juiste licht en zorgen natuurlijk voor een knusse, kinderlijke inrichting. Door onze kinderkamer lamp willen wij dat kinderen vrolijk worden door de lamp, vandaar dat wij veel unieke exemplaren leveren voor de kinderkamer.


Qeeboo Rabbit Chair

De Rabbit Chair is een unieke creatie van de designer Stefano Giovannoni. Rabbit is niet alleen functioneel als lichtgevend zitje, maar maakt ook een statement als deco piece.Het is een echte eye-catcher, met aan de ene kant een hoge aaibaarheidsfactor zoals we dat van een konijn kennen. Aan de andere kant heeft het een stoere uitstraling door het simplistische silhouet. Rabbit is daarom geschikt als de kinderkamer lamp.

Qeeboo Daisy Lamp

Een ander chattig ontwerp van Qeeboo is de Daisy lamp. Deze lamp komt in zes kleuren: rood, zwart, taupe, lime, roze en geel. Daisy brengt de meest vreugdevolle licht-ontwaking. Het lichtgevende bloemenkopje schijnt het licht één kant uit. De Daisy lamp is een leuke kinderkamer lamp voor op het nachtkastje.

Qeeboo Teddy

Een Teddy Beer is een object met waanzinnig veel emotie, alles wordt gedeeld met deze knuffel, van jongs af aan. Deze allemansvriend is opnieuw geïnterpreteerd door Stefano Giovannoni voor Qeeboo en zo wordt het een tafellamp, Teddy Boy. De nieuwe pop icon, zachtjes, verfijnd en fun tegelijkertijd, ontworpen in twee varianten: Boy & Girl. Teddy Boy knipoogt, letterlijk en figuurlijk naar het oude evenbeeld als speelgoed, een eigenschap dat de beer bijna menselijke trekjes geeft. Ook Teddy is de perfecte aanvulling als kinderkamer lamp.


Fire Hose Wandlamp

Een stoere lamp voor stoere kinderen: de brandblusser wandlamp.  De buis en de rode brandkraan zijn gemaakt van metaal en dus heel stoer als kinderkamer lamp voor de ambitieuze kinderen. Er is een volledige collectie, met bijpassende hanglamp, maar ook alleen de wandlamp is al een stoere aanvulling op een stoere kinderkamer.


Wij helpen u ook graag aan lampen in andere kamers of kantoren. Denk hierbij aan de eetkamer, slaapkamer of woonkamer. Wilt u meer weten over onze collecties of de kinderkamer lamp? Neem dan contact op met Gloeilicht. Wij leveren in heel Nederland vanuit ons eigen magazijn.