Kooduu Synergy

De KooduuSynergy is een reeks van multifunctionele LED-vloerlampen. Deze LED-vloerlampen zijn tegelijkertijd namelijk ook bluetooth speakers en bloemvazen of wijnkoelers. Hierdoor kunt u overal genieten van zowel gezellig sfeerlicht als uw favoriete muziek. 

 

Kooduu Synergy bij Gloeilicht

Bij Gloeilicht bieden wij u drie soorten van de Kooduu Synergy aan, namelijk de Synergy 35 (Small), de Synergy 50 (Medium) en de Synergy 65 (Large). De Kooduu Synergy wordt geproduceerd met materialen van de hoogste kwaliteit en beschikt over een lederen handvat en mooie afwerking in aluminium. De Kooduu Synergy is voor zowel binnen als buiten zeer geschikt als sfeerverlichter en bloemenvaas tegelijkertijd of, als deze gevuld is met ijs, als wijnkoeler. 

 

Kooduu Synergy 

 

Andere soorten lampen bij Gloeilicht

Bij Gloeilicht bieden wij u ook andere soorten lampen aan, zodat u naast een Kooduu Synergy ook een andere prachtige lamp kunt kopen. Zo bieden wij u een groot assortiment plafondlampen aan. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de Acate hanglamp, maar ook de Ajaccio- en de Barletta hanglamp. Hiernaast bieden wij u een aantal schilderijlampen aan van Pintura, gemaakt van brons, koper of nikkel in verschillende afmetingen. 

 

Over Gloeilicht

Gloeilicht is specialist in Nederland in het aanbieden van lampen, lichtbronnen en verlichtingsarmaturen. Wij bieden u een zeer ruim assortiment producten aan, zodat u altijd wel het goede product kunt vinden. Bestelt u op werkdagen voor 16:00 uur? Dan krijgt u uw bestelling de volgende dag nog thuisbezorgd. Uw bestelling wordt gratis bezorgd vanaf 30 euro. Bij ieder product dat op onze website te vinden is, is meer informatie beschikbaar. Zo kunnen wij eventuele vragen over het product beantwoorden. Komt u er toch niet uit? Geen zorgen. U kunt altijd contact met ons opnemen via de chat, e-mail (info@gloeilicht.nl) of telefoon (0183-632102), zodat wij u zo spoedig mogelijk te woord kunnen staan.