Lamp vervangen

Heeft u bij Gloeilicht de mooiste lamp ooit gevonden en wilt u uw huidige lamp vervangen? 


Lichtbron vervangen

Een lichtbron vervangen is niet zo lastig. Dat is een kwestie van de oude gloeilamp of spaarlamp eruit draaien en de nieuwe lamp erin. Het enige waarvoor u moet oppassen is dat uw vingers niet branden aan de nog warme lamp. Zorg dus dat de lamp eerst een poos uit is geweest, zodat het de kans heeft gehad om af te koelen. Druk ook niet te hard op het glas.

Gloeilamp heeft lichtbronnen voor armatuur en elke fitting. Van sfeervolle gloeilamp en kooldraadlamp tot energiezuinige LED lampen. Verder hebben we ook halogeenlampen. Een andere optie is een dimbare lamp. Onze lampen komen uit onze eigen voorraad en worden dus snel geleverd. Bij Gloeilicht vindt u zowel Philips, Osram en voordelige huismerk lampen.

Wilt u meer weten over het ophangen van een nieuwe lamp? Lees dan ons uitgebreide artikel. 


Lamp vervangen

Als er al een lamp hangt op de plek voor de nieuwe lamp, dan is de klus vrij eenvoudig. Dan is het een kwestie van de lamp vervangen. Schakel voor je begint altijd de stroom uit. Controleer dit met een spanningzoeker. Vervolgens maakt u de oude lamp los en hangt u de nieuwe op. We hebben een uitgebreidere methode voor het ophangen van een lamp.


Gloeilicht

Gloeilicht is de Nederlandse specialist in mooie verlichting voor thuis en professioneel. Denk hierbij aan de woonkamer, de keuken, de eetkamer, de slaapkamer en de kinderkamer. Ook leveren wij verlichting voor in de tuin. Wij leveren direct en snel, vanuit ons eigen magazijn in midden Nederland. Wij bieden een unieke collectie lampen en lichten. Hierdoor hebben wij veel kennis en kunnen wij u deskundig lichtadvies op maat geven. U kunt onze lichtexperts bereiken via de chat rechts onderin, via de mail (info@gloeilicht.nl) of bel ons direct voor een persoonlijk gesprek (0183-632102). Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte lamp, zodat u de juiste sfeer in uw huis creëert!