Lampen op de veranda

Bent u op zoek naar passende lampen voor op de veranda? Gloeilicht helpt u graag verder.  


Spots in de veranda

Lampen op de veranda komen in verschillende vormen. U kunt bijvoorbeeld spots installeren in het plafond van de veranda. Spots zijn erg simpel en strak. Eigenlijk verdwijnen ze in het houten plafond, waardoor het design van de veranda eenvoudig blijft.

Hanglampen

Naast spots kunnen er natuurlijk ook hanglampen in de veranda. 

De schitterende industriële hanglamp van ETH uit de serie Black Jack is onderdeel van een reeks kwalitatieve ETH producten. Deze eyecatcher ontleent zijn naam aan het uiterlijk. De mooie strakke bol van open materiaal geeft deze hanglamp een mooi lijnenspel in uw veranad. Een ware blikvanger voor de open ruimte. 

De Gorreto hanglamp is handgemaakt bij de Nederlandse fabrikant Dijkos van het merk Ztahl. Deze unieke lamp is met de hand gevormd, gelast en afgewerkt. Dankzij de natuurlijke eikenhoutenbalk met losse zwart strijkijzersnoeren in stalen ophangbeugels is deze hanglamp een echte eyecatcher voor in je veranda. 


Tafellampen

Naast spots en hanglampen zijn tafellampen de meest logische verlichting in de veranda. Tafellampen zijn eenvoudig te plaatsen en aan te sluiten. Uiteraard zijn er verschillende interieurstijlen om de veranda in te kleden.

De ETH tafellampen van de Carl collectie kenmerken zich door het ribbel glas en het drie-potig metalen onderstel. De tafellampen zijn verkrijgbaar in een hoge versie de High en een brede versie de Wide. Daarnaast heb je keus uit een prachtige opaal kleur of het zogenaamde smoke glass. De lampen zijn overigens ook erg leuk te combineren met elkaar. 

Wil jij jouw veranda een industriële touch geven? Deze tafellamp van de GassedUp serie is stoer en industrieel. De metalen buizen en de simplistische vormgeving zorgen ervoor dat deze tafellamp helemaal binnen de industriële trend past. De gouden accenten, zorgen voor een speels effect. 

Op zoek naar een uniek tafellampje?  De Steve tafellamp beschikt over een prachtige zwarte staalkleur en een opengewerkt design. De Steve tafellamp is er in de twee varianten, namelijk de Straight en Curvy.Wilt u meer weten over lampen in uw veranda? Gloeilicht helpt u graag verder. Wij hebben een uniek assortimenten aan lampen. Neemt u contact met ons op voor meer informatie.