Landelijke lamp


Robuust, stoer en zonder overbodige franje: dat is een landelijke lamp. De landelijke lamp is vaak eenvoudig, maar strak. Vaak een combinatie van zwart en hout. Bij de landelijke verlichting staat het gebruik van natuurlijke producten vaak centraal. Het landelijke interieur is weer een trend en daar kan de landelijke lamp niet bij ontbreken. Er zijn natuurlijk verschillende versies van de landelijke lamp. Zo hebben wij de tafellamp landelijk, hanglamp landelijk, wandlamp landelijk en vloerlamp landelijk.

 

Landelijke collectie Trevi

Een voorbeeld van een stoere landelijke lamp is de Trevi collectie. De Trevi collectie bestaat uit een vloerlamp landelijk, tafellamp landelijk en een hanglamp landelijk. De hanglampen zijn verkrijgbaar per één, twee of drie lampen. De collectie heeft een uniek design, waardoor hij erg opvalt in het interieur.


Hanglamp landelijk

In ons assortiment vinden we veel landelijke hanglampen. Het eerste voorbeeld is de Rimini Hanglamp, half landelijk, half industrieel. Deze originele hanglamp heeft vier lampen in een stalen frame. Een andere landelijke hanglamp met vier lampen is de Gorreto Hanglamp. Dit eikenhouten frame met stalen ophangbeugels en vier unieke lampen is een échte landelijke eyecatcher. Een rustigere hanglamp landelijk is de Grid, dit is een zwarte of stalen lamp. Een strakke, stoere lamp.

 


Wandlamp landelijk

Een leuk voorbeeld van een stoere, strakke landelijke wandlamp is de Longa. De handgemaakte wandlamp is gemaakt van staal en zwart gespoten. Bij de Longa landelijke wandlamp hoort ook een erg bijzondere hanglamp. De zwart stalen Longa is zeker het bekijken waard. Het design is erg uniek, waardoor dit ook een echte blikvanger aan de muur is.


Over Gloeilicht

Gloeilicht is de lampenleverancier van heel Europa. In bijna elke hoek van het continent hebben we een leverancier. Met een eigen magazijn in het midden van Nederland, kunnen wij snel en direct leveren. Wij hebben veel verschillende lampen, waaronder retro lampen. Bekijk ook vooral onze lampen voor in de eetkamer en de slaapkamer.