Lichtadvies op maat


Soorten lampen voor lichtadvies op maat

Gloeilicht levert veel verschillende lampen en kan u over deze lampen lichtadvies op maat geven. Wij leveren hanglampen, tafellampen, wandlampen en vloerlampen. Ook hebben wij spots en plafonnières in ons assortiment. Al onze lampen zijn uniek en zult u niet bij de standaard winkel vinden. Er zijn verschillende collecties die bestaan uit een combinatie van deze variaties. Ook hebben wij verschillende stijlen, zodat we altijd een lamp hebben die aansluit bij uw interieur. Denk hierbij aan modern, design, vintage, klassiek, sfeervol of industrieel.

Wij werken niet alleen met standaard LED-lampen en gloeilampen, maar wij leveren ook lichtbronnen met kooldraad. Kooldraadlampen stralen een warmere gloed uit en hebben meer sfeer. Dit is dus een favoriete lichtbron. Kunt u niet kiezen uit de lichtbronnen? Wij helpen u aan de juiste armatuur, type fitting en de gewenste lichtkleur. Met lichtadvies op maat door specialisten heeft u straks de mooiste lichtbronnen in uw huis hangen.

 

Gloeilicht

Gloeilicht is de Nederlandse specialist in mooie verlichting voor thuis en professioneel. Denk hierbij aan de woonkamer, de keuken, de eetkamer, de slaapkamer en de kinderkamer. Ook leveren wij verlichting voor in de tuin. Wij leveren direct en snel, vanuit ons eigen magazijn in midden Nederland. Wij bieden een unieke collectie lampen en lichten. Hierdoor hebben wij veel kennis en kunnen wij u deskundig lichtadvies op maat geven. 


Lichtadvies op maat

Wilt u meer weten over ons lichtadvies op maat? Neem dan vooral contact op met Gloeilicht, dat is namelijk dé manier om u lichtadvies op maat te geven. U kunt onze lichtexperts bereiken via de chat rechts onderin, via de mail (info@gloeilicht.nl) of bel ons direct voor een persoonlijk gesprek (0183-632102). Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte lamp, zodat u de juiste sfeer in uw huis creëert!