Moderne lampen

Heeft u een stijlvolle woonkamer of keuken en bent u op zoek naar een bijpassende moderne lamp? Gloeilicht heeft een ruim aanbod van moderne lampen in allerlei soorten en maten.

Moderne lampen

Een moderne lamp wordt gekenmerkt door haar strakke vormen. Door haar eenvoud en unieke design is de lamp een echte eyecatcher bij een moderne inrichting. Zo hebben we een aantal ‘factory’ hanglampen in onze collectie in verschillende kleuren. Door haar moderne en robuuste uitstraling geeft deze lamp een stoer tintje aan uw interieur. Ook zijn we trots op onze collectie met moderne Acatevloerlampen. Door haar eenvoudige design met luxueus tintje past ze in iedere huiskamer. Kunt u niet vinden wat u zoekt? We hebben ook een speciale collectie met moderne Dijkos lampen die we graag voor u op maat laten maken. Alle lampen zijn, tenzij anders omschreven, direct uit voorraad leverbaar.

Lichtbronnen

We zijn dé specialist in verlichting, hier hoort natuurlijk ook een uitgebreide collectie lichtbronnen bij. Bij de meeste lampenframes kunt u zelf kiezen uit verschillende lichtbronnen. Wilt u graag een energiezuinige optie? Dan is een LED lamp heel geschikt. Deze lamp is beschikbaar in verschillende uitvoeringen en designs, waaronder ook prachtige sfeerlampen. Voor de liefhebbers hebben we ook gloeilampen en kooldraadlampen uit voorraad leverbaar. Twijfelt u over de keuze voor een lichtbron? We helpen u graag bij het vinden van een geschikte lamp.

Over Gloeilicht 

We zijn de Nederlandse specialist in mooie verlichting voor in huis. Al onze lampen zijn, tenzij anders vermeld, direct uit voorraad leverbaar (wanneer u op werkdagen voor 16:00 bestelt, ontvangt u de bestelling de volgende dag). Dat is uniek in de lampenwereld! Wilt u graag een lamp die supersnel geleverd wordt? We helpen u graag bij het uitzoeken van een geschikte (moderne) lamp. Neem hiervoor contact met ons op via de chat, mail (info@gloeilicht.nl) of telefoon (0183-632102).