PEARL lampen

PEARL lampen, overal tot hun recht!

Een wandlamp voor buiten aan de muur, een hanglamp voor boven de eettafel of tafellamp voor op uw bureau. Elke ruimte vraagt om een lamp die perfect matcht met de rest van ruimte en inrichting.

Van een trio paal tot een trio wandlamp: de PEARL lampen van Gloeilicht komen overal tot hun recht!

Gloeilicht, uw specialist in mooie verlichting voor thuis en professioneel

Gloeilicht is de Nederlandse specialist in mooie design verlichting voor thuis en professioneel. Vanuit ons eigen magazijn in Gorinchem leveren wij snel en direct een unieke collectie lampen, lichtbronnen en verlichtingsarmaturen voor het verlichten van elke ruimte. Voor lampen voor woonkamer en werkkamer tot restaurant en kantoor zijn wij uw partner. Natuurlijk bieden wij ook alle lichtbronnen voor elke fitting. Van sfeervolle gloeilamp & kooldraadlamp tot energiezuinige PEARL LED lampen: voor een nieuwe lamp slaagt u zeker bij Gloeilicht!


Grote collectie design verlichting van topmerken en snelle verzendservice.

Ons assortiment bestaat uit een grote collectie design verlichting van topmerken als Sansa, Salinas, Marley, Vannes en Tosh. Naast onze unieke collectie vol mooie merken bieden we u ook zeer voordelige lampen aan uit eigen productie. Zo vindt u altijd een lamp die bij uw interieur en budget past.

Bij Gloeilicht bent u verzekerd van kwaliteit en service. Wij hebben jarenlange ervaring in de verlichtingssector en onze 5000 lampen zijn direct uit voorraad leverbaar. Hierdoor zijn we de enige verlichtingsleverancier die u een snelle verzendservice kan garanderen. Bestelt u op werkdagen voor 20.00 uur? Dan heeft u uw nieuwe PEARL lampen de volgende dag in huis!


PEARL lampen kopen of meer weten? Onze lichtadviseurs staan voor u klaar!

Wilt u PEARL lampen kopen, ontvangt u graag meer informatie over een artikel of wilt u een offerte op maat?

Bestel eenvoudig online in onze webshop of neem contact op met onze lichtadviseurs en -experts. Wij staan iedere dag klaar om u te voorzien van advies.

Bel 0183-632102 op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur of mail naar info@gloeilicht.nl . Wij doen onze uiterste best om binnen één werkdag te antwoorden.