Retro spot

Bij Gloeilicht bieden wij u verschillende soorten retro spots aan onder de naam Vetro. Deze retro spots kenmerken zich door hun unieke design en het feit dat ze passen in ieder interieur. Hiernaast kunnen ze gebruikt worden als zowel plafondspots als wandspots

 

Retro spots bij Gloeilicht

Bij Gloeilicht bieden wij u vier soorten retro spots onder de naam Vetro aan. De vier soorten die wij aanbieden, zijn de Vetro plafond- en wandspot met drie spots, de Vetro plafond- en wandspot met twee spots, de Vetro plafond- en wandspot met flexarm en een enkele spot en als laatste de Vetro plafond- en wandspot met alleen een enkele spot. Alle retro spots onder de naam Vetro die wij aanbieden, zijn gemaakt van chroom. 

 

Andere soorten lampen voor andere kamers

Wilt u naast een retro spot ook een andere spot of lamp kopen? Bij Gloeilicht bieden wij u naast de retro spot vele andere spots en lampen aan. Zo bieden wij u een groot assortiment tafellampen aan, van onder andere de merken Dijkos en Trio. Hiernaast bieden wij u een aantal unieke vloerlampen aan in verschillende stijlvolle designs. Zo heeft Gloeilicht voor iedereen de perfecte lamp. 

 

Neem contact met ons op

Gloeilicht is specialist in Nederland in het aanbieden van lampen, lichtbronnen en verlichtingsarmaturen. Wij bieden u een zeer ruim assortiment aan, met daarin de stijlen klassiek, functioneel, industrieel en modern. Bestelt u op werkdagen voor 16:00 uur? Dan krijgt u uw bestelling de volgende dag nog thuisbezorgd. Hiernaast bezorgen bij uw bestelling gratis vanaf 30 euro. Bij ieder product dat wij aanbieden op onze website, kunt u meer informatie vinden. Komt u er toch niet uit of heeft u een vraag of opmerking? U kunt altijd contact met ons opnemen via de chat, e-mail (info@gloeilicht.nl) of telefoon (0183-632102), zodat wij u zo spoedig mogelijk te woord kunnen staan.