Tafellampen

Tafellampen: voor elke ruimte en activiteit

Tafellampen zijn echt blikvangers in uw huis en op kantoor. Dankzij het compacte formaat passen ze in elke ruimte. Van tafellampen met lampenkap tot bureaulampen: tafellampen zijn leverbaar in verschillende vormen en stijlen en kunnen de ruimte prachtig verlichten.

Of u nu uw favoriete boek wilt lezen, een spelletjes speelt met de kinderen of een notulen aan het schrijven bent: bij Gloeilicht vindt u een tafellamp voor elke ruimte en activiteit!

Over Gloeilicht

Gloeilicht is dé Nederlandse specialist in mooie designverlichting. In ons assortiment vindt u maar liefst 5000 lampen, lichtbronnen en verlichtingsarmaturen in de stijlen klassiek, functioneel, industrieel en modern.  

Iedere dag staan onze verlichtingsexperts klaar om u te voorzien van advies, zodat u tot het meest optimale resultaat kunt komen: de perfecte lamp die de blikvanger is binnen uw interieur.


Snelle verzendservice

De lampen van Gloeilicht zijn rechtstreeks uit voorraad leverbaar. Hierdoor zijn wij de enige verlichtingsleverancier die u een snelle verzendservice kan garanderen. Bestelt u op werkdagen voor 20.00 uur, dan kunt u de volgende genieten van uw nieuwe lampen!

 

Tafellampen selecteren

Overweegt u de aanschaf van een tafellamp, dan heeft u veel keuze. Gloeilicht helpt u graag op weg, zodat u zorgvuldig een tafellamp kunt selecteren.

Voor het verlichten of decoreren van een ruimte adviseren wij u om een tafellamp te kiezen waarvan de stijl van de voet, de grootte van de ruimte, de lamphoogte en het ontwerp van de lamp aansluiten op de stijl van de ruimte waarin u de lamp wilt gebruiken. Door op deze punten te letten maakt u van uw nieuwe tafellamp zowel een blikvanger als een functionele lichtbron.

Tafellampen kopen? Bestel eenvoudig online  

Wilt u tafellampen kopen, bent u op zoek naar andere lampen of wilt u meer weten over een artikel? Bestel eenvoudig online in onze webshop of neem contact op met onze lichtadviseurs. Bel 0183-632102 op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur of mail naar info@gloeilicht.nl.

In ons uitgebreide assortiment met lampen van topmerken als Sansa, Vanes en Tosh vindt u altijd wel een lamp die past binnen uw interieur.

Wij kunnen u altijd een offerte op maat leveren.