Vintage lampen

Tegenwoordig is vintage weer helemaal hip. En dat snappen we maar al te goed. Vintage staat voor industrieel, klassiek en ouderwetse stevigheid. Daarom hebben we voor de liefhebber diverse nieuwe lampen die zijn gekarakteriseerd door een vintage stijl.

Vintage lampen bij Gloeilicht

Een vintage lamp is een echte eyecatcher in de woonkamer of keuken. Ze is uniek door haar uitgesproken design. Bent u op zoek naar een tafellamp, wandlamp of hanglamp in de populaire vintage stijl? Gloeilicht biedt het allemaal. Echt uniek is onze ‘fire hose’ collectie. Alle producten uit de collectie zijn gebaseerd op een ouderwetse brandweerwagen. Dit zie je terug in de felrode knop en haar industriële uitstraling. Ook onze ‘industry hanglampen’ passen helemaal binnen de vintage stijl, vooral wanneer u gaat voor een koperen exemplaar.

Maak de lamp af met de juiste lichtbron

Bij de meeste vintage lampen kunt u zelf kiezen welke lichtbron u erin plaatst. Vindt u duurzaamheid belangrijk? Dan raden we een LED lamp aan. Deze lamp is 90% energiezuiniger in vergelijking met bijvoorbeeld de gloeilamp. Hiernaast gaat ze ook heel lang mee. Wanneer u het allerbeste sfeerlicht wenst, raden we een kooldraadlamp aan. Deze lamp heeft een prachtig en uniek design en staat bekend om haar nostalgische uitstraling.

Over Gloeilicht

Gloeilicht is dé lampenleverancier van heel Europa. Ons aanbod bestaat enkel uit kwalitatieve en hoogwaardige merken. We verzenden uw lamp(en) gratis vanaf dertig euro. Bestelt u op een werkdag voor 16:00, dan wordt uw bestelling de volgende dag geleverd. Voor grotere aantallen mag u ons mailen voor de scherpste prijs (info@gloeilicht.nl)

Persoonlijk advies

Bij ieder product kunt u meer informatie vinden over het artikel. Komt u er niet uit? We helpen u graag bij het vinden van een geschikte vintage lamp. Neem hiervoor contact met ons op via de chat, mail (info@gloeilicht.nl) of telefoon (0183-632102).