Vloerlamp industrieel

De vloerlamp industrieel is al jaren in de mode en is niet van plan om er binnenkort uit te gaan. De vloerlamp industrieel past in elk interieur. In een industrieel interieur maakt het de ruimte af, terwijl een industriële vloerlamp in een strak interieur juist een echte eyecatcher is. 

Cassano

Deze robuuste vloerlamp uit de Cassano serie van Ztahl - by - Dijkos is gemaakt van zwart staal. De lamp is 160 cm hoog. Door de open structuur van de lamp is deze zeer geschikt voor gebruik van een mooie en opvallende lichtbron, zoals een kooldraad LED lamp. De ongebruikelijke combinatie van eenvoud en robuustheid straalt de lamp meer uit dan licht.

Birdy

Vloerlamp industrieel Birdy is simpel, sfeervol en stoer. De vloerlamp is hierdoor goed te combineren bij verschillende interieur stijlen. Birdy is een industriële collectie, er is dus meer dan alleen een vloerlamp. 

GassedUp

De vloerlampen van de GassedUp serie zijn stoer en industrieel. De metalen buizen en het simplistische design zorgen ervoor dat deze vloerlamp helemaal binnen de industriële trend past. Nog een lege plek of hoek in jouw woonkamer of bedrijfsruimte? De industriële vloerlamp van de GassedUp collectie is de perfecte oplossing.

Concrete

De Concrete Straight vloerlamp is van het merk ETH. Een stoer vormgegeven witte vloerlamp of staande lamp van 157 cm hoog met een marmeren voet met betonlook en een rechte metalen pijp met fitting. Het ontwerp is industrieel met een minimalistisch design. De fitting is een E27 schroef fitting waarin de lamp of lichtbron naar keuze gedraaid kan worden. Van energiezuinige LED, sfeervolle globe of traditionele gloeilamp tot maximaal 60W. De lamp wordt geleverd met een voetschakelaar. Deze lamp is naast poeder wit ook in een poeder zwarte versie verkrijgbaar. 


Contact

Wilt u meer weten over uw toekomstige sfeervolle industriële vloerlamp? Neem dan contact op met Gloeilicht, de Nederlandse specialist in mooie verlichting. Onze lichtexperts geven u graag advies via de telefoon en mail. Wij leveren direct vanuit ons eigen magazijn, dus vandaag of morgen staat uw eetkamer lamp al op de stoep.