morgen in huis (Ma - Vr 20:00 uur), gratis va. €30

unieke collectie

duidelijke garantie & veilig bestellen

Filteren op zoekwoord
Prijs
Merk
24
Licht en kleur
Type lichtbron
1988
Productdetails
Dimbaar
388
Fitting
2
Kleur
2320
2377

Schilderijlampen

Overdag is uw schilderij prachtig zichtbaar, maar ’s avonds vaak niet meer. Breng hier verandering in met een van onze prachtige schilderijlampen. Gloeilicht biedt schilderijlampen aan in diverse kleuren en afmetingen.

Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5

Over de schilderijlamp

Deze lamp wordt vaak gebruikt om een kunstwerk of foto te verlichten. Onze schilderijlampen zijn beschikbaar in diverse kleuren, zodat er altijd wel een past bij ons interieur. Zo kunt u kiezen voor nikkel, brons of koper. Ook zijn de schilderijlampen beschikbaar in verschillende afmetingen: van een breedte van vier centimeter tot een breedte van veertig centimeter.

Lichtbron

In de meeste schilderijverlichting wordt een E14 of G5 fitting geplaatst. Deze informatie vindt u bij de specificaties bij ieder product. Het is belangrijk dat u een lichtbron kiest met een hoge kleurechtheid, dit kunt u zien aan het eerste cijfer van de lampencode (deze is ook te vinden bij de specificaties van de lichtbron). Een acht geeft aan dat de kleurechtheid goed is, bij een negen is deze zeer goed. Vooral de gloeilamp staat bekend om haar hoge kleurechtheid en die raden wij dan ook aan. Als u liever een duurzame oplossing hebt is de LED lamp ook geschikt, deze krijgt vaak het cijfer acht voor kleurechtheid.


Over gloeilicht.nl

We zijn gespecialiseerd in het leveren van en het adviseren over kwaliteitsverlichting. Met onze unieke collectie en ons ruime aanbod van hoogwaardige merken vindt u altijd wel een lamp die bij u past. Wanneer u op werkdagen voor 16:00 bestelt, wordt uw bestelling de volgende dag geleverd. Vanaf €30,- rekenen wij geen verzendkosten.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over een product? U kunt veel informatie vinden bij de omschrijving en de specificaties onder het product. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte schilderijlamp. Neem hiervoor contact met ons op via de chat, mail (info@gloeilicht.nl) of telefoon (0183-632102).

Schilderijlampen, Wandlampen