Woonkamer lampen

Het is zover. Uw nieuwe woonkamer is helemaal ingericht naar uw wens. Een bank, vloerkleed en tafel, ze zijn er allemaal te vinden. Enkel de verlichting ontbreekt nog. En juist dat element zorgt voor veel sfeer in uw woning. Of misschien bent u niet helemaal tevreden met de huidige lampen in uw woonkamer. Dan bent u bij Gloeilicht aan het juiste adres. Wij verkopen diverse lampen voor de woonkamer in verschillende stijlen. Zo vindt u altijd wel een lamp die bij uw smaak past.Woonkamer lampen

Bent u op zoek naar lampen voor uw woonkamer? Hebt u al vastgesteld wat de stijl van uw nieuwe lamp moet zijn? Denk bijvoorbeeld aan een industriële, vintage of moderne lamp. Bij een woonkamer lamp denkt u wellicht direct aan een hanglamp, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden om uw woonkamer te verlichten. Zoals inbouwspots of wandlampen. Met de juiste lichtbron kunt u wit licht of juist geel licht(meer sfeervol) creëren. Voor ultieme sfeerverlichting raden we onze LED kooldraadlampen aan.


Hanglampen woonkamer

Gloeilicht biedt twee soorten hanglampen aan: plafonnières en plafondlampen. Bij plafonnières bevindt het hele lampenframe zich dichtbij het plafond. Een plafonnière wordt vaak eerder toegepast in de badkamer of hal, dan in een woonkamer. Plafondlampen zijn wel weer heel geschikt voor de woonkamer en hangen meestal boven de tafel. Vaak hangt een plafondlamp aan een pendel en kun je deze zelf verstellen. Heb je bijvoorbeeld een hoger plafond? Dan kun je de pendel (het snoer) wat langer maken.

Over Gloeilicht

Lampenexpert Gloeilicht biedt een groot assortiment lampen aan in verschillende stijlen voor verschillende vertrekken. Zoals bijvoorbeeld lampen voor de woonkamer, badkamer en keuken. Ook bieden we voor iedere lamp een bijpassende lichtbron, helemaal naar uw wens. U kunt gaat voor duurzame LED verlichting, of sfeervolle gloeilampen of LED kooldraadlampen. Wilt u een grotere partij bestellen? Neem dan contact op met Gloeilicht.