Woonkamer verlichting

Verlichting maakt of breekt de sfeer in een woonkamer. Een fijne lamp zorgt niet alleen voor goed zicht, maar versterkt ook de stijl van uw interieur. Kies voor een echte eyecatcher boven de kamertafel of plaats lampjes met sfeervolle verlichting op een kastje.

Gloeilicht heeft een groot aanbod met verlichting om uw woonkamer de optimale sfeer te geven. Al onze producten worden op werkdagen voor 16:00 verstuurd, waardoor u uw lamp snel in huis hebt. Dit is uniek in de lampenwereld!

Woonkamer hanglamp


Ga voor een prachtige hanglamp in een industriële, klassieke of moderne stijl. Kies een lamp die past bij uw woonkamer, of denk buiten de lijntjes en bestel een lamp die in contrast staat met de stijl van uw woonkamer voor een speels effect. Onze Molfetta hanglamp heeft een moderne uitstraling, maar past ook goed in een industrieel interieur. Het leuke van deze lamp is: u kunt zelf uw lichtbron bepalen. We hebben prachtige grote LED kooldraadlampen die een nostalgische sfeer neerzetten. Wenst u meer licht? Dan is kunt u kiezen voor een LED lamp met meer watt (houd hierbij het maximale aantal watt in de gaten) of een hogere kleurtemperatuur.
De Calvello hanglamp staat prachtig bij klassieke en moderne interieurs. De pendels zijn in hoogte verstelbaar, waardoor je een strakker of juist een speels effect kunt creëren. 


Woonkamer vloerlampen


Wilt u veel of juist minder licht in uw woonkamer? Dit is eenvoudig te creëren met een prachtige vloerlamp. Met een externe dimmer kunt u het licht fel of minder fel laten schijnen. Gaat u voor een sfeervolle vloerlamp met meerdere spots, zoals de Rimini vloerlamp? Of wilt u liever een stoerder exemplaar, zoals onze Acate vloerlamp? Bepaal voordat u lichtbronnen koopt goed de functie van de lamp.


Woonkamer wandlampenWandlampen geven vaak veel sfeer in een woonkamer. Meestal worden ze gebruikt om net even dat extra licht te geven wat nodig is. Ga voor een stoere industriële hanglamp, zoals de Fire Hose lamp of kies een meer klassieke variant. Wilt u een schilderij of een foto verlichten? Ook hiervoor hebben we een oplossing, namelijk een schilderijlamp. Kies uit verschillende afmetingen en kleuren en geniet ook ’s avonds van uw kunst.

Wilt u meer van onze woonkamerlampen zien? Bekijk dan ons gehele assortiment hanglampen, wandlampen, tafellampen en vloerlampen. Ook voor lichtbronnen kunt u bij ons terecht.

Wilt u advies van één van onze lichtexperts? Chat, mail of bel ons dan en ontvang een persoonlijk antwoord.